Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Blahodárná vinná réva

Blahodárná vinná révaVinná réva provází člověka již od počátku života na Zemi. Lze ji pěstovat jak v subtropickém, tak i v mírném pásu. Většina z nás zná chuť hroznů velmi dobře a nezáleží na tom, v jaké podobě. Víno nám dodává povznášející pocit, bobule vitamíny B, vlákninu a minerály. Bohužel pro diabetiky, hrozny obsahují vyšší množství cukrů. Stejně tak mají hrozny neblahý vliv na migrénu. Ani v takovém případě se však nemusíte vzdávat blahodárných účinků vinné révy na kůži.
celý článek komentářů (0)

Opalování bez rizika

Opalování bez rizikaSnědá těla už sice pár let neletí, po bronzovém opálení však stále většina z nás touží. Často se v poslední době setkáváme s varováním lékařů, kteří upozorňují na škodlivost opakovaného dlouhodobého slunění a volají po ochraně kůže.
celý článek komentářů (0)

Bezpečné opalování

Bezpečné opalování
Kdo z nás  by nechtěl mít krásně snědou pokožku? Přestože se v posledních letech tlačí do popředí spíše „světlejší vzhled“, je stále mnoho lidí, kteří touží po bronzově zbarvené kůži. A není divu – snědší odstín pokožky vypadá zdravěji a – přiznejme si to – tak nějak lépe. Opalování má však svá rizika. Kromě spálení kůže, tvorby vrásek a předčasného stárnutí vám může nadměrný pobyt na sluníčku přivodit i rakovinu kůže. Jak se tedy opalovat bezpečně?
celý článek komentářů (0)

Sluneční kosmetika aneb Na co v létě nezapomenout

Sluneční kosmetika aneb Na co v létě nezapomenout
Zarudlé tváře, bolavá záda s pokožkou spálenou jako rak a neustálé potírání se jogurtem. Zní vám to povědomě? Pak jste se pravděpodobně stali obětí slunečního řádění, které na vás v létě číhá na každém rohu. Jak se bránit? Jednoduše – sluneční kosmetikou!
celý článek komentářů (0)

Peeling aneb Omlaďte svou pokožku!

Peeling aneb Omlaďte svou pokožku!
Peeling. Toto slovo anglického původu už dlouhou dobu nemusíme vyhledávat ve slovníku, naopak. Stalo se automatickou součástí slovníčku každé ženy. Tato procedura zbavování se staré šupinaté kůže je povinným kosmetickým arzenálem každé z nás. Díky peelingu je pleť čistá a působí zdravým a mladším dojmem. Která z nás by nechtěla být krásná?
celý článek komentářů (0)

Vyzkoušejte účinky solné jeskyně

Vyzkoušejte účinky solné jeskyně
V poslední době se i v našich končinách zaběhla novinka ve světě wellness – solná jeskyně. Pokud jste ještě do jejího svěžího interiéru nezavítali, není na co čekat. Odborníci totiž tvrdí, že jen pouhá hodina strávená v jeskyni dokáže lidskému tělu nahradit svými účinky týdenní pobyt u moře. A to není vše. V solném království si užijete příjemný relax a zlepšíte náladu.
celý článek komentářů (0)

Aby záda nebolela

Aby záda nebolelaBolestí zad trpí více než polovina všech lidí. Nejvíce postihuje bolest zad dospělé, v menší míře také rostoucí mládež. Ve většině případů se dá bolesti zad předcházet dodržováním správných zásad. V pokročilejším stádiu už nezbývá nic jiného než se snažit bolest zad léčit.
celý článek komentářů (0)

Pět Tibeťanů

Pět TibeťanůVýchodní filozofie jsou pro běžného Evropana často jaksi neuchopitelné a zdánlivě nerealistické. Přesto jim propadá stále více lidí. Prvotním impulzem bývá touha po lepší postavě a kondici. Ti vytrvalí časem pocítí i slibovaný vliv na jejich duši a myšlení. Nemáte-li odvahu zapsat se do nějakého kurzu nebo na jógu, zkuste alespoň cvičení s názvem Pět Tibeťanů.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.