Dětský pokoj. Co v něm rozhodně nesmí chybět!

10.10.2013 | autor: Marie Baxová

Dětský pokoj. Co v něm rozhodně nesmí chybět!

Zařizujete nebo přestavujete pokoj svých nejmenších a nemáte se čím inspirovat? Poradíme vám, co v dětské pokoji rozhodně nesmí chybět.

Zařizování dětského pokoje je vždy radost, zvlášť pokud zařizujete pokoj pro svého prvního potomka. Součástí každého pokoje je nábytek, který by měl být vždy kvalitní a ověřený, že je pro děti bezpečný. Nejlepší jsou takové kousky, které s dětmi rostou. Důležité je vhodný výběr postele a kvalitní matrace. Pro malé děti nevybírejte tu nejměkčí ani nejtvrdší, ale raději volte střed. Psací stůl zatím nemusíte řešit u malých dětí, ale u školou povinných je dobré se na něj řádně zaměřit. Kupujte takový, který má nastavitelnou výšku i sklon. Židli k psacímu stolu volte opět s nastavitelnou výškou a kvalitním opěradlem. Nejlepší volbou při zařizování dětského pokoje je nákup celkových setu nábytku, s kterými dětem lehce vytvoříte pokoj snů. Velký výběr těchto kvalitních doplňků do dětský pokojů můžete vybírat z  katalognabytku.sk .

Žádné dítě se rozhodně nechce pouze učit, a proto je dobré mu v pokoji zařídit odpočinkový koutek, kde si může číst, hrát hry nebo sledovat televizi. Ideální pro tyto chvíle nic nedělání jsou sedací pytle, nabízené v různých barvách a velikostech. Tyto pytle se dají velmi dobře tvarovat a jediným pohybem hravě vytvoříte i opěradlo. Jsou neobyčejně pohodlné a snadno udržovatelné, takže ideální do dětských pokojů. Více informací o sedacích vacích naleznete zde.

Neodmyslitelnou součástí dětských království jsou hračky, bez kterých si ani nejde tyto pokoje představit. Hračky, ať už pro holčičky nebo pro kluky se mění podle věku, zájmů a oblíbenosti. Kupujte pro své děti pouze hračky atestované, kdy budete mít jistotu, že jsou pro ně zcela bezpečné. Široký sortiment kvalitních  dětských hraček nabízí firma FP Interier s.r.o. Děti nemusí mít pokoj plný hraček, samy dobře víte, že je určitá věc baví jen chvilku. Vyberte proto hračky se kterými si vaše dítko zrovna nehraje a uložte je do krabice. Po nějaké době je vyndejte a ostatní opět ukliďte. Pokud už vaše ratolest odrostlo hračkám a vy je nemáte komu předat, poslat je můžete do dětských domovů nebo darovat charitativním organizacím.

Autor: Marie Baxová

Facebook Vybrali SME Linkuj Google

Mohlo by Vás také zajímat: