Zahrkejte si – hrk hrk buchta za pár chvil

7.7.2011 | autor: Redakce PŽ

Zahrkejte si – hrk hrk buchta za pár chvil Taky vás nebaví dlouhé hodiny připravovat sladká jídla a pak to slupnout během pěti minut? Některé moučníky vyžadují spoustu „piplání" a pečení už není radost. Naštěstí jsou i způsoby, jak si ušetříte čas, který můžete věnovat i jiným aktivitám. S Creme Olé dokážete divy. Hrk hrk buchta vám ukáže, že i sladká jídla se snadno a rychle připravují.

Napečte a zatřeste

Pečení je pro žabaře, to zvládnete. Dál vám už jen bude stačit zatřást se směsí a hrk hrk buchta je na světě. Jediné, co k přípravě sladká jídla vyžadují, je uzavíratelná nádoba, do které přidáte přísady na těsto, protřepete a náplň bude hotová. Hrk hrk buchta se snadno připraví, přesvědčte se sami:

* Na přípravu těsta smíchejte mouku s kypřícím práškem, vanilkovým cukrem, krystalovým cukrem, s mlékem, olejem a vejcem. Vymíchejte těsto a to pak nalijte na vymazaný plech a do předehřáté trouby dejte přibližně na 12 minut.

* Do uzavíratelné nádoby nalijte kompot se šťávou, přidejte šlehačku a creme Olé. Nádobu uzavřete a hrkejte do té doby, než se přidané suroviny nespojí v krém.

* Krém nalijte na korpus, rozetřete jej už na vychladlém korpusu. Šlehačku připravujte s mlékem a tu pak zase potřete krémem. Polevou připravenou podle návodu na obale ozdobíte vzniklou dobrůtku.

Hrk hrk buchta zaručeně uspokojí vaše chuťové buňky! Sladká jídla nikdy nebyla jednodušší. Teď už nemusíte sahat po sladkých tyčinkách, dobrý moučník si rychle uděláte i sami doma.



 



Autor: Redakce PŽ

Facebook Vybrali SME Linkuj Google

Mohlo by Vás také zajímat:

Zpět
Komentáře
Vložit nový komentář

Bohužel zde nejsou žádné komentáře.

Jméno:
Komentář:
Ověření:

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.