Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Na co by jste dámy neměly v létě zapomenout!

Na co by jste dámy neměly v létě zapomenout!

Konečně vysvitlo sluníčko a léto pomalu klepe na dveře. Koupání, letní šatičky, párty, grilování, to vše neodmyslitelně patří k tomuto období. Aby jste se cítily dobře a cool, neměli by jste na pár věcí zapomínat.

celý článek komentářů (1)

Necítím se ve své kůži aneb Jak na ekzém?

Necítím se ve své kůži aneb Jak na ekzém?Když říkáme, že se necítíme ve své kůži, myslíme tím obvykle, že se necítíme dobře. Nejde třeba zrovna o těžkou chřipku, ale spíše o situaci, kdy nejsme v pohodě. Něco na nás leze nebo nás třeba štve šéf v práci či doma děti a partner. Zkrátka nejsme spokojení sami se sebou. A aby toho nebylo málo, jakoby náhodou nás začne „otravovat" ještě ekzém nebo jiný nepříjemný kožní projev.
celý článek komentářů (1)

Tipy jak správně pečovat o svou pleť

Tipy jak správně pečovat o svou pleťKůže je sice orgán, ale na rozdíl od ostatních orgánů je vidět. Kůže odhalí na první pohled váš zdravotní stav. Ke krásnému stavu pleti vám nepomohou jen zkrašlovací přípravky, musíte se naučit správnému způsobu života. Asi sami víte, že je péče o pleť nezbytnou součástí denního režimu. Dá se říci, že ve dne svou krásnou tvář vystavujeme na odiv, ale aby bylo co vystavovat, pak je zapotřebí správná péče o pleť.
celý článek komentářů (0)

Holicí strojky pro rychlé a dokonalé oholení

Holicí strojky pro rychlé a dokonalé oholeníTaké vás už nebaví zdlouhavé holení klasickým způsobem, pěnou či gelem a mechanickým strojkem s žiletkou? Nezoufejte a pořiďte si kvalitní holící strojek pro snadné, rychlé a dokonale hladké oholení. Uvidíte, že s holícím strojkem se pro vás holení stane příjemnou každodenní činností. Nabídka pánských holících strojků je v současné době velmi široká. A protože holení již dávno není výsadou pouze mužů, i dámy si mohou vybrat holicí strojky a epilátory. Pojďme si alespoň ve stručnosti přiblížit jednotlivé druhy holících strojků.
celý článek komentářů (0)

Maximální péče za zvýhodněné ceny

Maximální péče za zvýhodněné cenyKaždá žena chce být krásná a přitažlivá. Ženy investují mnoho času a také finančních prostředků do svého vzhledu.  Pokud patříte mezi ty, pro které je vzhled velmi důležitý, a zároveň byste rády ušetřily nějaké peníze, podívejte se na náš server slevomor.cz, kde naleznete širokou nabídku služeb s úžasnými slevami.
celý článek komentářů (0)

Získejte sametovou pleť. Používejte pleťové masky

Získejte sametovou pleť. Používejte pleťové maskyKaždá z nás dobře ví, že bychom si měly pravidelně jednou týdně pročistit pleť nanesením pleťové masky. Jenže málokdy víme, jak si správnou obličejovou masku vybrat, a ještě méně často se opravdu každý týden k tomuto procesu donutíme. A to navzdory faktu, že čištění pleti pleťovou maskou zabere jen pár minut! A co víc, ještě nám navodí příjemný pocit uvolnění. Třeba vás následující článek motivuje k tomu, abyste se odhodlaly každotýdenní očistu pleťovou maskou skutečně provozovat.
celý článek komentářů (0)

Medová masáž - dopřejte si relax i detoxikaci organizmu!

Medová masáž - dopřejte si relax i detoxikaci organizmu!Cítíte-li se unavení, vystresovaní či přepracovaní, je občas dobré dát si prostě pauzu. Někteří lidé dávají přednost aktivnímu odpočinku a pro ty zbylé, kteří mají rádi opravdový relax a klid, je dobrým tipem masáž. To pravé uvolnění můžete zažít například při medové masáži. Vyzkoušejte její léčebné účinky i vy
celý článek komentářů (0)

Biokosmetika: Pohlazení z přírody

Biokosmetika: Pohlazení z přírodyNedá na ni dopustit Gwyneth Paltrow i celá plejáda dalších celebrit a své místo si pomalu ale jistě nachází i na našich nočních stolcích a koupelnových poličkách. Řeč je o přírodní neboli biokosmetice, která zažívá v posledních letech obrovský boom. Zjistěte, proč ji vaše pleť ocení, jak ji v obchodech poznáte a zda má vůbec nějaké nevýhody.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.