Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Vyrazte na masáž! Ale na jakou?

Rozhodli jste se, že si dopřejete blahodárnou masáž a ulevíte svým bolavým zádům, ztuhlé šíji nebo přetíženým svalům? Masáže mají mnohaletou tradici a prokazatelně prospívají tělu i mysli. Jak ale z nepřeberného množství vybrat tu, která vám nejvíce pomůže?

více

Co nevíte o masáži lávovými kameny

Co nevíte o masáži lávovými kameny

Masáž horkými lávovými kameny je ve světě wellness v posledních letech „horkou“ novinkou. Věděli jste ale, že se jedná o metodu starou několik tisíc let? Léčivé a relaxační účinky sopečných kamenů znali již staří Číňané, Mezopotámci, Havajané a další národy. Kameny se používaly jak zahřáté, tak studené. Speciální metoda masáže lávovými kameny byla znovuobjevena teprve v minulém století. V současné době zažívá obrovský „boom“ a je jednou z nejoblíbenějších druhů masáží vůbec. Blahodárné účinky masáže horkými kameny z lávy můžete vyzkoušet i vy!

celý článek komentářů (0)

Darujte relax

Darujte relax

Přemýšlíte nad vhodným vánočním dárkem pro maminku, manželku, dceru, přítelkyni či kamarádku? Hledáte, co nadělit prarodičům nebo tchýni a tchánovi? Zamýšlíte se, co by vám i partnerovi udělalo radost? A co takhle darovat nevšední zážitek, po kterém se vaši blízcí budou cítit jako znovuzrození? Zkuste svým nejbližším nadělit unikátní zážitek ve formě dárkového poukazu na wellness pobyt.

celý článek komentářů (0)

Masáže

Masáže

Cítíte se v zimních měsících unaveni a bez energie? Nebo máte pocit, že žijete v neustálém stresu a potřebovali byste zvolit tempo? Bolí vás od neustálého sezení a hledění do počítače záda a hlava? Potřebujete osvěžit a nevíte jak? Vadí vám neustálá zima? Snadným a rychlým řešením vašich problémů může být masáž.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.