Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Když se zmíníme o dědictví, na mysl nám často přijdou nemovitosti, staré dopisy nebo rodinné fotografie. Ale mezi těmito památkami se často nachází také rodinné šperky (prsteny, náušnice, náhrdelníky) - malé kousky historie, které si předáváme z generace na generaci.  

více

Metalické tetování Hit letošního léta

Zajímáte se o žhavé novinky a trendy v oblasti módy a doplňků? Pak vězte, že letošní sezónu ovládnou metalická tetování. Nebojte se, jde pouze o dočasné tetování – kresby, které dokonale vyniknou na opálené pokožce. Zdravotně jsou zcela nezávadné a navíc jde o dokonalý doplněk, který zaujme na první pohled. Nechte se inspirovat.

K létu patří doplňky

Jistě s námi budete souhlasit, že každý outfit dokonale podtrhne vhodný doplněk. Jistě jste už slyšeli o takzvaném „falešném“ tetování, tedy malování na kůži, které vydrží několik dnů, a poté se smyje. V současné době je v kurzu takzvané metalické tetování, které na opálené kůži vypadá velmi pěkně. Jde o dokonalé spojení jednoduchosti dočasného tetování a originálního designu. Metalické tetování je jako šperk nakreslený na kůži, který lze jednoduše nanést a ještě snadněji odstranit a dle potřeby změnit jiný design.

celý článek komentářů (0)

Krásné ruce může mít opravdu každý!

O gelových nehtech panuje obecně mnoho domněnek a polopravd. Každá z nás jistě slyšela o kamarádce kamarádky, který slyšela, že jedné paní z modelovaných nehtů slezl celý nehet, případně další velmi děsivé historky. Dalším mýtem je fakt, že je modeláž nehtů drahá, náročná a musí se často obnovovat. Pravda je však taková, že je velmi jednoduchá, a když budete chtít, zvládnete ji hravě sama doma. Stačí k tomu jen pár šikovných věcí! Stejně jako u všech ostatních produktů péče o krásu však nezapomínejte na fakt, že byste měla používat kvalitní produkty, které o nehty pečují a udržují je pěkné a zdravé.

celý článek komentářů (0)

Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova? Jde to!

Také toužíte po dokonalé lesklé a zdravé hřívě vlasů jakou se pyšní celebrity na červeném koberci? Myslíte si, že bez pravidelné péče zkušeného profesionála podobného efektu nikdy nedocílíte? Nemůžete si dovolit chodit pravidelně do kadeřnických salónů a tak jste se svého snu o dokonalých vlasech vzdala?

Nevzdávejte se! Stačí dodržet pár triků a profesionální péči o vlasy si můžete dopřát zadarmo sama doma. Vystačíte si jen s pár drobnostmi.

celý článek komentářů (0)

Proč chtěla Jitka větší prsa?

Proč chtěla Jitka větší prsa?

Zdálo by se, že mladou pracovnici reklamní agentury Jitku nic netrápí. Se svým životem je spokojená, obklopují ji přátelé, kteří jsou jí oporou, ve volném čase se věnuje sportu, a k tomu má krásnou štíhlou postavu a dlouhé blond vlasy. Kdybyste se jí ale zeptali na spodní prádlo, konkrétně na podprsenku, řekne vám, že i na brusle si obléká push-upku, protože se stydí za svoje malá prsa. Protože už se tímto problémem nechtěla dál trápit, rozhodla se pro plastickou operaci prsů. Byla si jistá, že bude mít svoje tělo radši, a hlavně, že se jí zvedne sebevědomí.

celý článek komentářů (0)

Zlaté šperky aneb klasická kráska mezi modelkami

Zlaté šperky aneb klasická kráska mezi modelkami

Lidé, a zvláště pak ženy, se chtěli vždy líbit svému okolí, zkrášlovat se a zářit mezi ostatními. Už odnepaměti se lidé zdobili. Nejrůznější náhrdelníky a okrasné předměty se objevují už v pravěku v době bronzové. Účel těchto šperků byl hned dvojí, vyjadřovaly půvab a také určité svrchované postavení v daném společenství. Ani dnes tomu není u cenných a opravdu krásných klenotů jinak. Pravé zlaté šperky vypovídají o sociálním postavení nositelky a jsou tou nejklasičtější ozdobou. 

celý článek komentářů (0)

IMAGE: Co to vlastně je?

IMAGE: Co to vlastně je?

Image je důležitým faktorem naší sebeprezentace a výrazně ovlivňuje způsob, jakým jsme svým okolím přijímání a vnímáni.  Nemusí se nám to líbit, ale tak to zkrátka je. Co je to vlastně image? Co všechno v sobě zahrnuje? 

celý článek komentářů (0)

Kontaktní čočky

Kontaktní čočky

Zdá se vám, že jste jméno Otto Wichterle už někde slyšeli, ale nevíte s čím přesně si ho spojit? Pomůže vám jako rada, že zjednodušil život mnohým ne zcela zdravým lidem? Jsou to kontaktní čočky, které vynalezl. Elegantní pomůcka, která pomáhá řešit problémy se zrakem. Dioptrické brýle jsou pro některé z nás nepříjemností, bez které se neobejdeme, pro jiné dokonce překážkou. S tím rozhodně souhlasí například sportovci.

celý článek komentářů (0)

Chci zhubnout!

Chci zhubnout!

Snažíte se zhubnout, ale máte pocit, že je to boj s větrnými mlýny? Cvičíte, omezujete se v jídle a přesto se nedostavuje žádný výsledek? Je potřeba si uvědomit, že existuje více typů postav a pro každý z nich platí jiná pravidla. Chcete-li zredukovat svou tělesnou váhu, zjistěte, jakým typem postavy se můžete chlubit a jakým způsobem se o své tělo starat. 

celý článek komentářů (1)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.