Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Když se zmíníme o dědictví, na mysl nám často přijdou nemovitosti, staré dopisy nebo rodinné fotografie. Ale mezi těmito památkami se často nachází také rodinné šperky (prsteny, náušnice, náhrdelníky) - malé kousky historie, které si předáváme z generace na generaci.  

více

Co tvoří základ každého šatníku?

Co tvoří základ každého šatníku?

Pokud byste využili služby profesionálního stylisty, během hodiny, kdy by třídil váš šatník k dokonalosti, by vás bezesporu navodil na koupi základních kousků, které vám ve skříni chybí. V takový moment se začnou probouzet k životu vaše dárkové poukazy (konkrétně tedy Zalando dárkový poukaz a Astratex dárkový poukaz), díky kterým může být nákup potřebných kousků daleko levnější.

celý článek komentářů (0)

Kvalitní péče prodlouží šperkům životnost i o několik let

Kvalitní péče prodlouží šperkům životnost i o několik let

Kdo by nechtěl, aby jeho šperky zůstaly nepoškozené desítky let? Pokud i vy chcete svoje šperky udržet jako nové, budete se o ně muset náležitě starat.

celý článek komentářů (0)

Stylizace s botami na ploché podrážce

Stylizace s botami na ploché podrážce

Boty na ploché podrážce jsou velmi pohodlné, ačkoli mnoho žen tvrdí, že jim berou ženský šarm. Všechno však závisí na tom, jak stvoříme na jejich základě stylizaci a jakým způsobem zdůrazníme ženskost, abychom bez ohledu na plochou podrážku vypadaly fenomenálně. Dnes prezentujeme několik módních stylizací s botami bez podpatku v hlavní roli.

celý článek komentářů (0)

Přirozené líčení sluší všem

Máte rádi kosmetiku a líčení, ale zároveň chcete vypadat přirozeně? V tom případě vsaďte na jednoduché denní líčení, ve kterém budete vypadat mladistvě a svěže. Takové líčení se hodí do práce, na pohovor, ale také s kamarádkami do města nebo na rande. Inspirujte se, jak na to.

celý článek komentářů (0)

Od korzetů po ztrátu elegance: Jak šel čas s dámským oblečením?

Rychlost současné doby se nepromítá jen v technologiích a životním stylu, ale také v módě. Snad nikdy se v lidské historii nestřídaly módní trendy tak rychle jak dnes. Čím vším si ženy prošly, než si mohly začít užívat současné svobody v oblasti dámského oblečení?

celý článek komentářů (0)

Ta pravá obuv na nadcházející sezonu

Vítejte na internetovém portálu, kde se jistě dozvíte, jaká obuv je nejlepší i pro vás. Dětské sněhule, dětské boty, dětské holínky, ale i takové věci, jako jsou pánské boty, cestovní tašky a další jednotlivé druhy obuvi a doplňků seženete i vy právě zde. Pokud máme správné obutí, tak je jistě i pro nás velmi důležité, abychom věděli, odkud pochází a kam se pro budoucí kousky budete moci vracet. Pokud je i pro vás důležité, aby vaše noha byla skutečně v maximální pohodě, tak jste tu správně. Pohodlí, komfort, ale také to, aby se vaše noha nepotila, to je to, na čem záleží. Pokud si člověk pořídí kvalitní a pohodlnou obuv, tak klidně může chodit na túry, stačí si jen vybrat dodavatele, který umí dodat přesně to, co zákazník právě potřebuje.

celý článek komentářů (0)

Špatné rozhodování během výběru spodního prádla

Špatné rozhodování během výběru spodního prádla

Neopomenutelnou součástí našeho oblečení je i spodní prádlo, které nemůžeme vyloučit při každodenním životě a našem vlastním pohodlí. Dámské kalhotky tak tvoří základ spodního prádla pro ženský šatník, avšak většina žen jejich stále podceňuje a jejich samotnému výběru nevěnuje dostatečnou pozornost.

celý článek komentářů (0)

Dámské, pánské a dětské boty, jež jsou opravdu cool

Letošní zima je tak trochu podivná. Některý den, když člověk vyrazí z domu, začne mít pocit, že nastalo jaro. Vzduch se tetelí jarní náladou a nutí nás, abychom u sebe měli neustále deštník. Jedině s pomocí deštníku se můžeme ubránit venkovní sprše. A protože voda, která padá kdesi shůry se hromadí na zemi v podobě kaluží a lagun, jenom deštníky toto bláznivé počasí nevytrhnou. V botníku by měly mít své místo také dámské holínky, pánské holínky a předevšímdětské holínky. Za normálních okolností by sice měly spíše odpočívat a čekat na opravdové blátivé jaro, zatímco naše chodidla by se měla vyhřívat v dámských sněhulích, dětských sněhulích pánských zimních botách. Jenže větru, dešti a počasí vůbec člověk neporučí. Proto je skvělé, že v internetovém obchodě coolboty.cz pamatují na veškeré kategorie dětských bot, dámských bot ipánských bot.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.