Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Když se zmíníme o dědictví, na mysl nám často přijdou nemovitosti, staré dopisy nebo rodinné fotografie. Ale mezi těmito památkami se často nachází také rodinné šperky (prsteny, náušnice, náhrdelníky) - malé kousky historie, které si předáváme z generace na generaci.  

více

Kouřové líčení krok za krokem

Kouřové líčení krok za krokem
Nestárnoucí kouřové líčení snad nikdy nevyjde z módy. A není divu. Vždyť která žena by nechtěla mít pronikavý pohled a svůdný výraz? Proto se pojďte s námi podívat, jak si vykouzlit kočičí kouřová očka krok za krokem.
celý článek komentářů (0)

Plastická operace prsou

Plastická operace prsouNic nepředstavuje v myslích lidí, zejména mužů, ženskost a atraktivitu tolik jako ženská ňadra. Ne každá žena se ale může pochlubit krásnými pevnými a dostatečně velkými prsy. Právě pro takové je tu plastická chirurgie. Přestože se jedná o prověřený a poměrně nenáročný zákrok, většina z nás se ke zvětšování prsou stále staví s nedůvěrou. Pokud po nových ňadrech toužíte, ale stále váháte, seznamte se pro začátek alespoň se základními fakty.
celý článek komentářů (0)

Gelové nehty si můžete vytvořit i samy!

Gelové nehty si můžete vytvořit i samy!Pro někoho jsou gelové nehty módním doplňkem, pro jiného nezbytností. Není však pochyb o tom, že krásné ruce jsou vizitkou každého z nás. Udržovat čisté a upravené nehty však často bývá nad naše síly. Právě proto se v posledních letech těší nebývalé oblibě nehty gelové. Vyznačují se trvanlivostí, pružností a odolností. Vašim rukám zajistí přirozený, elegantní a upravený vzhled. S modeláží gelových nehtů se nejčastěji setkáte ve specializovaných salonech nebo u vaší manikérky. Při první modelaci je lepší takový salon navštívit, později si budete moci za pomoci speciální sady vytvořit krásné nehty samy.
celý článek komentářů (2)

Bělení zubů

Bělení zubů
Již antický básník Ovidius považoval úsměv za jednu z hlavních zbraní ženské krásy a neváhal o něm dokonce psát. Úsměv zvyšuje sebevědomí, boří bariéry a dělá člověka spokojenějším. Ne nadarmo se říká, že s úsměvem jde všechno lépe. Se zažloutlými zuby však moc parády nenaděláte. Stydíte se od srdce zasmát? Řešením může být chirurgické vybělení zubů. Pak již můžete své perličky stavět na odiv při každé příležitosti.
celý článek komentářů (0)

Květy ve vlasech

Květy ve vlasechLéto je ideálním obdobím pro neobvyklé kreace. Slunce zjemní i ty nejextravagantnější výstřelky, a proto si můžete dovolit trochu experimentovat. Protože oblečení potřebujeme nejméně za celý rok, můžeme se plně soustředit na zkrášlování vlasů. A když léto, tak romantika, když romantika, tak květiny!
celý článek komentářů (0)

Sluneční brýle lahodí našemu oku

Sluneční brýle lahodí našemu okuZdraví rovná se krása. Tato jednoduchá rovnice platí více než kde jinde u očí. S příchodem léta opět narážíme na problém, který nám způsobuje intenzivní sluneční světlo. To může způsobit jemné podráždění, pálení očí nebo zánět rohovky. Bohužel jsou však zaznamenány i vážnější nemoci, jako je šedý zákal nebo onemocnění sítnice. V takové chvíli si uvědomíme, že sluneční brýle nejsou jen módním trendem a doplňkem, ale nezbytnou součástí ochrany našeho zdraví. Nezřídka narazíte na brýle nabízené za cenu ani ne padesáti korun, seženete ovšem i kousky v hodnotě několika tisíc. Obojí samozřejmě představuje extrém, takže vybíráme podle prověřených faktorů.
celý článek komentářů (0)

Správný tvar obočí

Správný tvar obočí
Čemu věnovat pozornost při líčení obličeje tak, abychom byly krásné a nezapomenutelné? Samozřejmě očím, ty jsou okny do duše. Pak také rtům, tvářím a lícním kostem, pleti jako takové. Zapomínáme na něco? Ano, přeci na obočí! Ať už si toho jste vědomi nebo je to pro vás zatím tajemstvím, obočí je jedním z hlavních komponentů, které ovlivňují výraz obličeje. Správný tvar obočí je tedy základ. Jak na to, aby váš nadočnicový oblouk podtrhoval vaši jedinečnost a nerušil celkový vjem krásně nalíčeného obličeje?
celý článek komentářů (0)

Čokoládová masáž

Čokoládová masážČokoláda pokouší naše smysly už tisíce let. O jejím blahodárném účinku věděli již staří Aztékové a dokázali ho také řádně využít. Většina z nás si při vyslovení tohoto slova představí slaďoučkou tabulku, která uklidní naše nervy a dodá potřebnou energii. Ale představte si ten požitek, když ji aplikujete na celé tělo! Čokoládová masáž boduje a kdo ji jednou zkusil, nemůže si ji vynachválit.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.