Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Sluneční brýle lahodí našemu oku

Sluneční brýle lahodí našemu okuZdraví rovná se krása. Tato jednoduchá rovnice platí více než kde jinde u očí. S příchodem léta opět narážíme na problém, který nám způsobuje intenzivní sluneční světlo. To může způsobit jemné podráždění, pálení očí nebo zánět rohovky. Bohužel jsou však zaznamenány i vážnější nemoci, jako je šedý zákal nebo onemocnění sítnice. V takové chvíli si uvědomíme, že sluneční brýle nejsou jen módním trendem a doplňkem, ale nezbytnou součástí ochrany našeho zdraví. Nezřídka narazíte na brýle nabízené za cenu ani ne padesáti korun, seženete ovšem i kousky v hodnotě několika tisíc. Obojí samozřejmě představuje extrém, takže vybíráme podle prověřených faktorů.
celý článek komentářů (0)

Sluneční kosmetika aneb Na co v létě nezapomenout

Sluneční kosmetika aneb Na co v létě nezapomenout
Zarudlé tváře, bolavá záda s pokožkou spálenou jako rak a neustálé potírání se jogurtem. Zní vám to povědomě? Pak jste se pravděpodobně stali obětí slunečního řádění, které na vás v létě číhá na každém rohu. Jak se bránit? Jednoduše – sluneční kosmetikou!
celý článek komentářů (0)

Hrajte letními barvami

Hrajte letními barvami
Léto hraje všemi barvami, a to platí i pro módu. Letos nečekejte nudu ani střídmé kombinace vhodné tak leda jako pracovní oděv pro top manažerky. V módě je okázalost, kontrast a pestrost. Oblečte se i vy do letního hávu a rozehrajte se všemi možnými barvami! Úspěch sklidíte u moře i ve městě.
celý článek komentářů (0)

Peeling aneb Omlaďte svou pokožku!

Peeling aneb Omlaďte svou pokožku!
Peeling. Toto slovo anglického původu už dlouhou dobu nemusíme vyhledávat ve slovníku, naopak. Stalo se automatickou součástí slovníčku každé ženy. Tato procedura zbavování se staré šupinaté kůže je povinným kosmetickým arzenálem každé z nás. Díky peelingu je pleť čistá a působí zdravým a mladším dojmem. Která z nás by nechtěla být krásná?
celý článek komentářů (0)

Správný tvar obočí

Správný tvar obočí
Čemu věnovat pozornost při líčení obličeje tak, abychom byly krásné a nezapomenutelné? Samozřejmě očím, ty jsou okny do duše. Pak také rtům, tvářím a lícním kostem, pleti jako takové. Zapomínáme na něco? Ano, přeci na obočí! Ať už si toho jste vědomi nebo je to pro vás zatím tajemstvím, obočí je jedním z hlavních komponentů, které ovlivňují výraz obličeje. Správný tvar obočí je tedy základ. Jak na to, aby váš nadočnicový oblouk podtrhoval vaši jedinečnost a nerušil celkový vjem krásně nalíčeného obličeje?
celý článek komentářů (0)

Vyzkoušejte účinky solné jeskyně

Vyzkoušejte účinky solné jeskyně
V poslední době se i v našich končinách zaběhla novinka ve světě wellness – solná jeskyně. Pokud jste ještě do jejího svěžího interiéru nezavítali, není na co čekat. Odborníci totiž tvrdí, že jen pouhá hodina strávená v jeskyni dokáže lidskému tělu nahradit svými účinky týdenní pobyt u moře. A to není vše. V solném království si užijete příjemný relax a zlepšíte náladu.
celý článek komentářů (0)

Aby záda nebolela

Aby záda nebolelaBolestí zad trpí více než polovina všech lidí. Nejvíce postihuje bolest zad dospělé, v menší míře také rostoucí mládež. Ve většině případů se dá bolesti zad předcházet dodržováním správných zásad. V pokročilejším stádiu už nezbývá nic jiného než se snažit bolest zad léčit.
celý článek komentářů (0)

Nechte na hlavě

Nechte na hlavě
Stojíte před svým šatníkem a přemýšlíte, čím svůj outfit ozvláštnit, jak mu dodat šťávu. A co takhle klohouk? Zdá se vám toto řešení příliš extravagantní? Naše babičky s oblibou připomínají, že za jejich časů člověk bez klobouku nevyšel. Klobouky totiž mají hromadu výborných vlastností. Jsou praktické, protože skryjí nevydařený účes, ochrání před pichlavým slunkem a zahřejí v zimě. Jsou estetické a dodají vašemu výrazu jistou vážnost a eleganci nebo naopak trochu šibalství. A co víc – jsou opět v módě!
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.