Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Letní péče o pleť

Letní péče o pleť

V létě se cítíme skvěle. Naše pleťje přirozeně rozzářená letním sluncem. Má bronzový nádech a není tedy potřeba používat make-up. Letní look je hezký a svěží. Nemusíme mít při ruce řadu kosmetických přípravků, abychom byly krásné. Pokožka je však sluníčkem přece jenom namáhána, i když tak v létě nevypadá. Nezapomínejte na ni a pečujte o ni i přes léto, aby vám to později nevyčetla a nevrátila.

celý článek komentářů (0)

Zlaté šperky aneb klasická kráska mezi modelkami

Zlaté šperky aneb klasická kráska mezi modelkami

Lidé, a zvláště pak ženy, se chtěli vždy líbit svému okolí, zkrášlovat se a zářit mezi ostatními. Už odnepaměti se lidé zdobili. Nejrůznější náhrdelníky a okrasné předměty se objevují už v pravěku v době bronzové. Účel těchto šperků byl hned dvojí, vyjadřovaly půvab a také určité svrchované postavení v daném společenství. Ani dnes tomu není u cenných a opravdu krásných klenotů jinak. Pravé zlaté šperky vypovídají o sociálním postavení nositelky a jsou tou nejklasičtější ozdobou. 

celý článek komentářů (0)

IMAGE: Co to vlastně je?

IMAGE: Co to vlastně je?

Image je důležitým faktorem naší sebeprezentace a výrazně ovlivňuje způsob, jakým jsme svým okolím přijímání a vnímáni.  Nemusí se nám to líbit, ale tak to zkrátka je. Co je to vlastně image? Co všechno v sobě zahrnuje? 

celý článek komentářů (0)

Kontaktní čočky

Kontaktní čočky

Zdá se vám, že jste jméno Otto Wichterle už někde slyšeli, ale nevíte s čím přesně si ho spojit? Pomůže vám jako rada, že zjednodušil život mnohým ne zcela zdravým lidem? Jsou to kontaktní čočky, které vynalezl. Elegantní pomůcka, která pomáhá řešit problémy se zrakem. Dioptrické brýle jsou pro některé z nás nepříjemností, bez které se neobejdeme, pro jiné dokonce překážkou. S tím rozhodně souhlasí například sportovci.

celý článek komentářů (0)

Chci zhubnout!

Chci zhubnout!

Snažíte se zhubnout, ale máte pocit, že je to boj s větrnými mlýny? Cvičíte, omezujete se v jídle a přesto se nedostavuje žádný výsledek? Je potřeba si uvědomit, že existuje více typů postav a pro každý z nich platí jiná pravidla. Chcete-li zredukovat svou tělesnou váhu, zjistěte, jakým typem postavy se můžete chlubit a jakým způsobem se o své tělo starat. 

celý článek komentářů (1)

Jak mít krásné nohy bez celulitidy?

Jak mít krásné nohy bez celulitidy?

Obávaná celulitida! Víme, že s největší pravděpodobností dřív nebo později přijde a všechny se jí bojíme. Pravdou je, že celulitida trápí 90% žen a že to zrovna není ta nejhezčí věc na světě.  Ale co?! Trocha celulitidy ještě nikoho nezabila.:-) Neberte to příliš vážně, nepodléhejte tlaku médií a nenechte se vystresovat kultem umělé krásy, se kterou se setkáváte na vyretušovaných stránkách módních časopisů.  Vždyť pomyslete, 90% žen trpí celulitidou, takže ano, je to zkrátka normální. Na druhou stranu je pravda, že existují způsoby, jak celulitidu zmírnit, tak proč je nezkusit. Hezké čtení!

celý článek komentářů (1)

Přírodní péče o vlasy

Přírodní péče o vlasy

Není potřeba kupovat drahé kosmetické přípravky, abyste měli krásné a zdravé vlasy. Zkuste své vlasy ozdravit přírodní cestou, je to levnější a často mnohem účinnější.  Tento článek vám poskytne pár dobrých tipů jak na to. 

celý článek komentářů (0)

Babské rady: Jak pečovat o své ruce?

Babské rady: Jak pečovat o své ruce?

Trápí vás studené nebo vlhké ruce? Přáli byste si zjemnit kůži na rukou, zvláčnit svou pokožku? Někdy jsou babské rady tím nejlepším, co vám může pomoci rychle a efektivně vyřešit kosmetické a zdravotní problémy. 

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.