Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Legíny: stále na vrcholu módního nebe

Legíny: stále na vrcholu módního nebe
Letošní jarní móda je hravá a dovoluje téměř všechno. Uvažujete, čím oživit nudný šatník sestávající z tmavých kalhot, košilí a svetrů? A zapřemýšleli jste nad legínami? Nechte se inspirovat našimi tipy a přineste s legínami trošku zábavy a módy do svého šatníku. Vůbec totiž není pravda, že je tento kousek oděvu určen jen pro megaštíhlé modelky. Slušet bude i vám!
celý článek komentářů (1)

Rtěnka nebo lesk na rty?

Rtěnka nebo lesk na rty?
Není žádným tajemstvím, že každá žena se chce líbit a být krásná. S tím neodmyslitelně souvisí péče o zevnějšek. Přiznejme si, že za kosmetické přípravky jsme často ochotny utratit více, než je zdrávo. Ony ty nákupy koneckonců jsou jakýmsi antidepresivem. Naštval mě šéf – tak si půjdu koupit nový lak na nehty. Jestli uvažujete podobně, jistě vlastníte nejednu rtěnku či lesk na rty. Napadlo vás někdy, že každé z těchto líčidel má jiné vlastnosti a hodí se pro jinou příležitost?
celý článek komentářů (0)

Pedikúra aneb Léto se blíží

Pedikúra aneb Léto se blíží
S blížícím se létem a sílícími slunečními paprsky musíme odhalovat více a více. A tak i ta místa našeho těla, která jsme přes zimu mírně zanedbávali, najednou vykouknou na denní světlo. S blížícím se létem bychom tak měli věnovat zvýšenou péči zejména nohám a chodidlům. Proto neváhejte a zamiřte do salonu zbavit plosky tvrdé kůže. Navíc pro vás máme tip- udělejte si profesionální pedikúru sami doma!
celý článek komentářů (0)

Skládací prsten: šperk pro každou příležitost

Skládací prsten: šperk pro každou příležitostUž dlouho toužíte po tom, koupit si opravdu výjimečný šperk? Něco, co byste si mohla vzít na jakoukoli příležitost tak, aby šperk nebyl ani moc nápadný, ani příliš fádní a pokaždé by vynikl a zazářil jako šperk hodný pravé dámy? Něco sice neobvyklého, ale ne příliš výstředního, něco krásného a zcela podle vašich představ? Pak možná pro vás je určena horká novinka kolekce Alo fabion: skládací prsten.
celý článek komentářů (0)

Zdravým sebevědomím ke kráse osobnosti

Zdravým sebevědomím ke kráse osobnostiPokud si myslíte, že sebevědomí je subjektivní věc, která by nikoho neměla zajímat a která vede nanejvýš k tomu, aby jste se stali namyšlenými frajírky – mýlíte se. Sebevědomí nerovná se namyšlenost! To, jak sami sebe hodnotíte, má zásadní vliv na to, jak vás vnímají druzí. Pokud jste zdravě sebevědomí, mírně asertivní a jistí si ve své roli, můžete to dotáhnout daleko.
celý článek komentářů (0)

Detoxikace: kouzlo regenerace

Detoxikace: kouzlo regeneraceNaše tělo trpí po dlouhé zimě únavou a vyčerpáním. Jak se zbavit malátnosti a zbytečných faldíků? Ideální je začít s celkovou očistou těla. Zbavíte se škodlivin, organismu dodáte energii a zlepšíte si náladu.
celý článek komentářů (0)

Vybíráme kabelku...

Vybíráme kabelku...Většina žen již chápe, že kabelka tvoří nezanedbatelnou část jejich zevnějšku. Přesto však ještě mnoho žen nevěnuje výběru kabelky dostatečné úsilí. Přiznejte se: zkoušíte si kabelku při nákupu před zrcadlem? Ne? Ale to je velká chyba! I na první pohled ošklivá kabelka může na vašem rameni vypadat kouzelně a naopak. Jak tedy vybrat tu správnou kabelku?
celý článek komentářů (0)

Barvy jara pro vaši skříň

Barvy jara pro vaši skříňJistě se už těšíte, až vykoukne sluníčko a vy budete moci – téměř po půl roce – odložit zimní kabáty a obléci se do jarního. Sluneční brýle, příjemné polobotky a pouhý svetřík. Kéž by to už bylo tady! Ale víte, které barvy se na jaře nejvíce cení? Pokud chcete být trendy a in, nezapomeňte na barvy jara: zelenou, žlutou a oranžovou!
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.