Výhody objednávání jídla: Proč je oblíbená možnost pro mnoho lidí

Výhody objednávání jídla: Proč je oblíbená možnost pro mnoho lidí

Objednávání jídla z restaurací a rozvoz jídel je pro mnoho lidí oblíbenou volbou, a to z mnoha důvodů. Zde jsou některé z hlavních výhod, které přináší objednávání jídla: 1

více

Čokoláda

Čokoláda

Bez čokolády si mnoho z nás nedokáže představit svou každodenní existenci. Tu si dáme čtvereček kvalitní čokolády ke kávě, tamhle zobneme zase čokoládový dort. Mezi oblíbené pamlsky, kterými se odměňujeme za úspěchy i malá selhání, patří belgické pralinky, čokoládové fondue nebo relaxační čokoládové masáže. Tato sladká pochoutka patří navíc mezi staletími ověřená afrodiziaka. Myslíte si, že v sobě čokoláda skrývá další tajemství, která je potřeba odhalit?

celý článek komentářů (0)

Polévky pro zdraví

Polévky pro zdravíJak se během chladného počasí zahřát a přitom udělat něco pro své zdraví? Odpověď je jednoduchá – vyzkoušejte polévku. Vývar, brokolicová polévka, žampionový krém a další pochoutky nejenže vykouzlíte v kuchyni během pár minut, ale navíc si i výborně pochutnáte.
celý článek komentářů (0)

Medovina

MedovinaMedovina bezesporu patří k vánočním svátkům. Teplou medovinu si můžete dopřát na vánočních trzích, její studenou verzi zase lze servírovat hostům jako nevšední vánoční alkoholický nápoj. Medovina je v našich zeměpisných šířkách vcelku proslavená, přesto se najde několik zajímavých faktů, které nejsou o téhle sladké pochoutce příliš známy.
celý článek komentářů (0)

Připravte si grog, punč nebo svařák

Připravte si grog, punč nebo svařák

Zimní večery jsou jako stvořené k posezení s přáteli nad sklenkou horkého nápoje. Pokud nechcete podávat čaj nebo kávu, ale přidat do pití kapku něčeho ostřejšího, můžete si dát například punč, svařák či grog. Jak tyto vynikající nápoje připravit?

celý článek komentářů (0)

Raclette

RacletteZa vznešeně znějícím názvem raclette se překvapivě skrývá tradiční selské jídlo. Jeho domovinou je Švýcarsko, kde se raclette na začátku devatenáctého století stal součástí každého setkání pastýřů. Zapomeňte na brambůrky a chlebíčky a pozvěte své hosty přisednout k raclette! Rozsadíte se kolem grilu a každý si sám na pánvičce připraví, co mu nejvíc chutná.
celý článek komentářů (0)

Jak na sušení hub

Jak na sušení hubHoubová sezóna je v plném proudu. Českou republiku opět zachvátila houbománie typická pro náš národ. Letošní rok přeje houbařům počasí, takže už pomalu nevíme, co s úlovky dělat. Kromě klasické smaženice nebo smažení bedel na kmínu z čerstvě nasbíraných hub si rádi pochutnáme na omáčkách nebo polévkách v zimě, kdy houby nerostou. V tuto chvíli přijdou vhod houby sušené.
celý článek komentářů (0)

Cizrna

Cizrna
Považujete luštěniny za nudný pozůstatek dob školních jídelen a nevidíte důvod, proč byste si jimi měli zpestřovat svůj týdenní jídelníček? Možná jste jen nenatrefili na tu pravou – cizrnu. Tato luštenina pocházející původně z Asie si vysloužila přezdívku „římský hrách“ a usadila se v mnoha světových kuchyních. Pojďte s námi vyzkoušet některé recepty na vlastní kůži.
celý článek komentářů (0)

Grilování

Grilování
Teplé letní večery a posezení s přáteli doslova svádějí k barbecue party. Grilované maso, špízy, klobásky, makrela nebo zeleninka lákají omamnou vůní a vynikající chutí. Nechte se i vy „svést“ hříšnými dobrotami a přidejte své oblíbené pochoutky na gril!
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.